SPELEN MET DE NATUUR WAAR?

Den Haag – Scheveningen

DONDERDAGS
Verzamelen onderaan het duin Zwarte Pad – Noorderstrand – Scheveningen.
Dat is bij de eindhaltes van bus 14 en 22 en de tramlijnen 1 en 9.
Kostbaar parkeren van auto’s.

ZATERDAGS
Verzamelen bij de bruggetjes aan de van Alkemadelaan te Den Haag, Park Clingendael. Makkelijk en gratis parkeren.

ZONDAG en MAANDAG
Verzamelen bij het Bosgebouw van het Utrechts Landschap, Bos Beerschoten. Eigen parkeerplaats in het bos. Komen met de bus vanuit Utrecht is lastig, vanuit Zeist makkelijk. Uitstappen Biltse Hoek De Bilt.

Startlokaties kunnen veranderen. Daarom is je aanmelden per sms erg makkelijk want dan kan ik je op de hoogte houden. Ook als er iets speciaals te melden is. Stuur een sms naar 4222 met de tekst allen nuspelen en om te weten wie zich aanmeldt geef je na allen nuspelen een spatie en weer een spatie en dan je naam.

Elke dag heeft een eigen groep. Door respectievelijk do, za, zo of ma achter allen nuspelen te plaatsen – bijvoorbeeld: allen nuspelenzo, ontvangt iedereen in die groep op tijd de meest actuele informatie.